Despre noi, SSFI

      Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI)  este o organizație studențească profesională, apolitică, de tip non-profit, care își desfășoară activitatea în Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” Iași.

    Principalele scopuri ale activității noastre sunt direcționate pe 2 căi: de a promova și apăra interesele studenților farmaciști pe plan științific, cultural, social și civic, dar totodată și de a-i modela pe aceștia spre a deveni persoane responsabile, competente și profesioniste.

      Mai mult decât atât, SSFI este un grup de oameni calzi, zâmbitori și iubitori, pentru care prietenia și dorința de implicare constituie bazele unei studenții de neuitat. SSFI reprezintă o modalitate realizare a visurilor timide, alături de oameni dragi, o fascinantă călătorie spre dezvoltare și cunoaștere.

     Proiectele care ne alimentează zi de zi dragostea pentru voluntariat sunt cele care ne ajută să ne dezvoltăm abilitățile profesionale, dar și latura personală, atât de importante pentru formarea unui viitor specialist în domeniul farmaceutic pregătit din toate punctele de vedere.

     Acţiunile întreprinse de către SSFI au ca scop principal dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor, dar acestea au ecou şi în comunitatea locală, în special prin:
– programele de sănătate publică,
– programe de educaţie şi practică farmaceutică
– programele sociale destinate ajutorării persoanelor defavorizate
– manifestări științifice

     Pentru că principalul nostru obiectiv este să creștem și să îi ajutăm și pe alții să o facă, în activitatea noastră implicăm voluntari dedicați împreună cu care învățăm să fim cât mai aproape de ceea ce înseamnă profesionalism, implicare și progres. Provocarea permanentă de a fi mai bun este nelipsită din programul zilnic, iar pentru ca acest lucru să poată fi realizabil tot ceea ce facem o facem                      “Din dragoste pentru studenții farmaciști!”