Locatii

Cazare

– Hotel Moldova ***

Complexul Hotelier Moldova este amplasat în centrul civic și istoric al orașului Iași. Înconjurat cu file de istorie a orașului, este situat în imediata apropiere a Palatului Culturii, Catedralei Mitropolitane, Teatrului Național (monumente istorice reprezentative pentru veacurile XVII – XVIII). Totodată este strâns legat prin amplasarea cetrală de agitația și urmele de urbanism ale unui oraș aflat în continuă dezvoltare.

Participanții vor avea la dispoziție camere duble și cinci camere triple.

Adresă: Complex Hotelier Moldova, str. Anastasie Panu, nr.31, Iași, România

http://www.hotelmoldovaiasi.ro

– Hotel Arnia ***

Poziționat în centrul orașului Iași, aproape de principalele puncte de afaceri și de interes turistic, la numai 850 de metri de Piața Unirii și 15 minute de Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Arnia este locul ideal pentru a primi cu căldură participanții externi.

Participanții vor avea la dispoziție camere duble.

Adresă: Hotel Arnia, Billa-Gară, Șoseaua Arcu, nr. 26, Iași, România

http://www.hotelarnia.ro/

 

Masă

– Mic dejun

Micul dejun va fi servit la Restaurantul Hotelului Moldova***, respectiv Restaurantul Hotelului Arnia***

– Prânzul și cina

Restaurantul Traian, sau Marele Café Traian, este situat în clădirea Hotelului Traian. Contruit în stil neoclasic francez de Gustave Eiffel, imobilul are o istorie bogată, îmbibată de mirosul aristocat al anilor `80-`90. Vă aducem prin această locație aerul boem al orașului Iași care cu singurață vă va cuceri iremediabil.

Adresă: Restaurant Traian, Piața Unirii, nr. 1, Iași, România

http://restauranttraian.ro/

 

 

Programul Educațional

Evenimentele educaționale (Simpozioane, Workshop-uri, Sesiunea de Comunicări Științifice, Concursuri) din cadrul CNSFR 2018 vor fi găzduite de Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, în sălile Facultății de Farmacie, dar și în Aula „George Emil Palade”.

Adresă: Str.Universității, nr.16, Iași, România

http://www.umfiasi.ro/Pages/Default.aspx

 

Seara de Gală

În această minunată locație, participanții Congresului Național al Studenților Farmaciști din România vor lua parte la Seara de Gală, delectându-se cu un meniu atent ales, dar și cu o atmosferă demnă de acest eveniment.

 

Restaurantul Gourmet este un stralucit descendent al celor mai frecventate saloane din epoca victoriană, decorat cu ceramică neagră de Spania, străluciri aurii și tonuri de granat.

Adresă: Șos. Bucium 7, Iasi 700280, România

http://www.bellaria.ro/